Εξυπηρέτηση πελατών

Όλες οι παραγγελίες που θα υποβάλλονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, θα υπόκεινται σε αποδοχή με τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις. Η παραγγελία σας είναι δεσμευτική από τη στιγμή που γίνεται αποδεκτή από την εταιρεία μας. Είναι δικιά σας ευθύνη να ελέγχετε όλες τις λεπτομέρειες της παραγγελίας  σας πριν την οριστική υποβολή της, όπως ποιοτικά χαρακτηριστικά, διαστάσεις, ιδιότητες, αλλά και όρους αποστολής και παραλαβής, ώστε να είναι σωστές και να ταιριάζουν με τις δικές σας απαιτήσεις.

Μετά την υποβολή της παραγγελίας σας θα σας αποσταλεί ένα e-mail με τις λεπτομέρειες των προϊόντων. Να σημειωθεί ότι αυτό το e-mail είναι μόνο για να σας ενημερώσει ποια είναι η τελική παραγγελία σας και δεν αποδεικνύει ότι η εταιρεία Υφαντήρια Χαραλαμπίδη Α.Ε. την έχει αποδεχτεί.

Η αποδοχή της παραγγελίας σας θα γίνει όταν παραλάβετε επιβεβαιωτικό e-mail από εμάς, εκτός και αν ειδοποιηθείτε νωρίτερα, ότι η παραγγελία σας δεν έγινε δεκτή ή την ακυρώσετε εσείς πριν την επιβεβαίωση. Από τη στιγμή που γίνει αποδεκτή, η παραγγελία είναι δεσμευτική για εσάς. Μη αποδοχή παραγγελίας μπορεί να γίνει σε περίπτωση: που το προϊόν είναι μη διαθέσιμο, αν βρεθεί κάποιο λάθος στις τιμές ή στην περιγραφή του εμπορεύματος ή δεν είναι δυνατόν να λάβουμε την άδεια για την πληρωμή, αν αυτή γίνεται με πιστωτική κάρτα.

Διατηρούμε το δικαίωμα να αποσύρουμε, να μετακινήσουμε ή να προσθέσουμε οποιοδήποτε προϊόν από το ηλεκτρονικό κατάστημα οποιαδήποτε στιγμή. Επίσης, έχουμε το δικαίωμα να αρνηθούμε να διεκπεραιώσουμε συναλλαγή για οποιοδήποτε λόγο.

Για να μπορέσετε να υποβάλλετε αίτηση παραγγελίας πρέπει να είστε πάνω από 18 ετών και να μας δώσετε τα πραγματικά σας στοιχεία (όνομα, επίθετο, τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση, πληροφορίες για τον τρόπο πληρωμής και ό,τι άλλο σας ζητηθεί). Να σημειωθεί ότι δεν γίνεται δεκτή διεύθυνση αποστολής, όταν αντιστοιχεί σε προσωρινή κατοικία ή ξενοδοχείο.

Παράδοση

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται μέσα σε πέντε (5) εργάσιμες ημέρες μετά την αποδοχή της παραγγελίας. Ο πελάτης λαμβάνει ενημερωτικό e-mail για την ημέρα αποστολής των προϊόντων καθώς και για τον κωδικό αποστολής του δέματος.

Η εταιρεία μας φέρει κάθε ευθύνη απώλειας ή καταστροφής των προϊόντων μέχρι να παραδοθούν σε εσάς. Τα προϊόντα ανήκουν σε εσάς από τη στιγμή που καταβληθεί ολόκληρο το ποσό της πληρωμής. Αν το προϊόν επιστραφεί για οποιοδήποτε λόγο, είναι δικιά μας ιδιοκτησία από τη στιγμή που θα το παραλάβουμε.

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για οποιαδήποτε καθυστέρηση ή /και αποτυχία της παράδοσης στη περίπτωση που δεν είναι εφικτή η προσέγγιση της διεύθυνσή σας κατά την ημερομηνία παράδοσης που έχει οριστεί .

Οποιαδήποτε ημερομηνία οριστεί από εμάς για την παράδοση είναι μία εκτίμηση .Συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα παράδοσης δεν μπορεί να ορισθεί κατά την υποβολή της παραγγελία σας.

Είναι δικιά σας ευθύνη να δώσετε σωστή και ακριβή διεύθυνση αποστολής .Για την παραλαβή είναι απαραίτητη η παρουσία και η υπογραφή ενήλικα .

Ηεταιρία δεν είναι υπεύθυνη σε περίπτωση απώλειας μετά την υπογραφή παράδοσης ή κατά την αποστολή σε περίπτωση που έχετε δώσει λάθος διεύθυνση.

Περιγραφή προϊόντος

Από την εταιρεία μας γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλιστεί η ποιότητα των προϊόντων μας και να διασφαλιστεί ο καταναλωτής. Γι’ αυτό το λόγο γίνεται κάθε προσπάθεια τα προϊόντα που προμηθεύεστε να αντιστοιχούν σε αυτά που βλέπετε στον κατάλογο και το ηλεκτρονικό κατάστημά μας, αλλά υπάρχει πιθανότητα να διαφέρουν λόγω χαρακτηριστικών διαφοροποιήσεων των φυσικών προϊόντων (π.χ. Βαμβάκι). Για αυτό το λόγο δεν είμαστε υπεύθυνοι για τέτοιου είδους διαφορές, οι οποίες κατά βάση προσθέτουν στη μοναδικότητα των προϊόντων. Η διαφορά τόνου του χρώματος ανάμεσα στο προϊόν και τη φωτογραφία του ηλεκτρονικού καταστήματος δεν θεωρείται ελάττωμα διότι μπορεί να οφείλεται στην φωτεινότητα της οθόνης του υπολογιστή. Ανάμεσα σε διαφορετικές παρτίδες του ίδιου προϊόντος το χρώμα μπορεί να διαφέρει ελάχιστα και αυτό δεν θεωρείται ελάττωμα διότι όλα τα προϊόντα μας κατασκευάζονται βάση των ίδιων υψηλών προτύπων. Δικαιολογείται ένα ποσοστό 3% διαφοράς μεγέθους του προϊόντος από την αναγραφόμενη διάσταση.

Επειδή τα προϊόντα μας είναι ραμμένα και συσκευασμένα στο χέρι, μπορεί να έχουν μικρές διαφορές ανάμεσα σε διαφορετικές παρτίδες, οι οποίες μπορεί να είναι πιο εμφανείς σε παραγγελίες που απέχουν χρονικά μεταξύ τους, πράγμα που δεν θεωρείται ελάττωμα. Οι πελάτες πρέπει να ελέγχουν ό,τι πληροφορία δίνεται για κάθε προϊόν ξεχωριστά πριν την παραγγελία, διότι κάθε προϊόν μπορεί να έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά.

 

Πολιτική επιστροφών

Επιστροφή γίνεται δεκτή μέσα σε δεκατέσσερις (14) μέρες μετά την παράδοση. Το προϊόν, για να γίνει δεκτό πρέπει να είναι στην αρχική του συσκευασία και δεν πρέπει να είναι πλυμένο ή χρησιμοποιημένο. Σε περίπτωση επιστροφής πρέπει να φυλάξετε την απόδειξη αποστολής μέχρι την απόδοση των χρημάτων, η οποία γίνεται μόνο με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό που θα δοθεί από τον πελάτη. Τα έξοδα αποστολής για αναίτια επιστροφή προϊόντων επιβαρύνουν τον πελάτη. Σε περίπτωση απώλειας ή φθοράς κατά την επιστροφή, ευθύνεται ο πελάτης. Κατά την παράδοση, είναι ευθύνη του πελάτη να ελέγξει το προϊόν για οποιοδήποτε ελάττωμα ή έλλειψη και να ενημερώσει την εταιρεία.

Οποιοδήποτε πρόβλημα ή ελάττωμα πρέπει να αναφερθεί μέσα στο λογικό χρονικό πλαίσιο των τριών ημερών από την παραλαβή. Αν πιστεύετε ότι το προϊόν είναι μη ικανοποιητικής ποιότητας, παρακαλώ επικοινωνήστε όσο πιο σύντομα με την εταιρεία, στα στοιχεία που σας δίνονται και φυλάξτε το προϊόν μέχρι να διευκρινιστεί η αναφορά σας και να γίνει αντικατάσταση του προϊόντος.

Τιμές / τρόποι πληρωμής

Οι αναγραφόμενες τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. Όλες οι τιμές είναι σωστές την ώρα που τις βλέπετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα αλλά μπορεί να αλλάξουν λόγω λογισμικού λάθους ή για λόγους που δεν είναι στον έλεγχό μας, χωρίς προειδοποίηση, όπως στην περίπτωση αλλαγής του Φ.Π.Α. Οι πληρωμές γίνονται μόνο σε Ευρώ. Για αγορά από το εξωτερικό και από παραμεθόριες περιοχές με διαφορετικό Φ.Π.Α. οι τιμές είναι ίδιες και ο Φ.Π.Α. δεν αφαιρείται. Αν η πληρωμή γίνει με διεθνή credit card μπορεί να υπάρξει μία μικρή επιπλέον επιβάρυνση (handling fee). Η εταιρεία έχει το δικαίωμα να απορρίψει οποιαδήποτε παραγγελία απο πελάτη για οποιοδήποτε λόγο.
Η πληρωμή των προϊόντων μπορεί να γίνει με τους εξείς τρόπους.
με αντικαταβολή: Για όσους προτιμούν αυτό το τρόπο, τα προϊόντα έρχονται μέσω της εταιρείας ACS courier και το αντίτιμο πληρώνεται την στιγμή της παραλαβής. Η μέθοδος της αντικαταβολής ισχύει για όλη την Ελλάδα.
με πιστωτική κάρτα: Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα Mastercard, VISA ή Maestro, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την φόρμα παραγγελίας της ιστοσελίδας www.y-x.gr. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές και πρωτόκολλα ασφάλειας. Τα στοιχεία σας θα παραμένουν απολύτως εμπιστευτικά και δεν θα παραχωρούνται σε οποιονδήποτε τρίτο.
με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικής κατάθεσης ή web banking, παρακαλούμε μη ξεχνάτε να αναφέρεται το ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό παραγγελίας στην δικαιολογία πληρωμής.

Συνεργαζόμενες τράπεζες:

Εθνική Τράπεζα
Αριθμός Λογαριασμού: 89400182799
Όνομα ΔικαιούχουΥφαντήρια Χαραλαμπίδη ΑΕ
IBAN: GR0901108940000089400182799

Apha Bank
Αριθμός Λογαριασμού: 487 00 2330 000262
IBAN: GR8801404870487002330000262

Πειραιώς
Αριθμός Λογαριασμού: 5265-074923-340
Όνομα ΔικαιούχουΥφαντήρια Χαραλαμπίδη ΑΕ
IBAN: GR6401722650005265074923340

Eurobank
Αριθμός Λογαριασμού: 0026 0203 81 0201807436
Όνομα ΔικαιούχουΥφαντήρια Χαραλαμπίδη ΑΕ
IBAN: GR4402602030000810201807436

Υφαντήρια Χαραλαμπίδη Α.Ε.
Εσωτερική Περιφεριακή οδός ύψος Κορδελιού
ΤΚ. 563 34, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
τηλέφωνο: +30 2310776 252
fax: +30 2310 776251
email: info@y-x.gr