Με την ίδρυσή της το 1967 από το Μιχάλη Χαραλαμπίδη, η εταιρεία Υφαντήρια Χαραλαμπίδη Α.Ε. ξεχωρίζει για την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων της. Όταν η Θεοδοσία και η Ευαγγελία Χαραλαμπίδου, κόρες του ιδρυτή, γίνονται συνεργάτες στη διοίκηση, προσφέρουν νέα ώθηση για εξέλιξη. Με σταθερή και αδιάλλακτη αξία την προσφορά της άριστης ποιότητας στην καλύτερη τιμή, η καθιέρωσή μας στην ελληνική αγορά σεντονόπανου, είναι γεγονός. Έτσι, η υπογραφή Υφαντήρια Χαραλαμπίδη στην ούγια κάθε σεντονόπανου, γίνεται συνώνυμη της αντοχής στο χρόνο αλλά και της μόδας!

Η εταιρεία παρακολουθεί διεθνείς κλαδικές εκθέσεις από το 1975, με στόχο την εξέλιξη των προϊόντων της, όσον αφορά την ποιότητα αλλά και την ενημέρωσή της για τα σχέδια και χρώματα που είναι στη μόδα.
Με τα χρόνια η ποιότητα μας αναβαθμίζεται εφαρμόζοντας τη συνεχώς εξελισσόμενη τεχνολογία στο φινίρισμα του υφάσματος, στην πυκνότητα και τη διάμετρο του νήματος, με αποτέλεσμα το σεντονόπανό μας να είναι πιο ανθεκτικό στα πλυσίματα, απαλότερο στην υφή, ευκολότερο στη χρήση χωρίς να “μπιμπικιάζει” , με χρώματα που μένουν πάντα ζωντανά.
Η εταιρεία μας παρακολουθεί και ενημερώνεται αδιάλειπτα για τις τελευταίες τάσεις των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών σχεδιαστικών οίκων, ώστε κάθε νέα συλλογή, που παρουσιάζεται, να ξεχωρίζει με σχέδια μοντέρνα και κλασικά, που ανταποκρίνονται στις πιο αυστηρές απαιτήσεις.
Στα πλαίσια του εκσυγχρονισμού, δημιουργήσαμε με τα χρόνια σταθερές συνεργασίες με εταιρείες του εξωτερικού, που εξασφαλίζουν μεγαλύτερη ποικιλία και καλύτερες ποιότητες στα προϊόντα μας.

company photo