Εκείνο που καθιέρωσε το όνομα Salonica στην αγορά είναι η εξαιρετική ποιότητα. Από το 1967 που παράγεται, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Η σύνθεση του υφάσματος από 70% βαμβάκι και 30% polyester, είναι το αποτέλεσμα έρευνας και δοκιμών και συνδυάζει όλα τα θετικά χαρακτηριστικά του βαμβακερού υφάσματος, απαλή υφή και δροσερή αίσθηση, με την ευκολία στο σιδέρωμα και το πολύ μικρό ποσοστό συρρίκνωσης κατά το πλύσιμο, που δεν ξεπερνά το 2%. Επειδή υπήρξαν κατά καιρούς προσπάθειες απομίμησης, στην ούγια του υφάσματος είναι τυπωμένο το κατοχυρωμένο λογότυπο της ποιότητας που διασφαλίζει την αυθεντικότητα του.

 

Η σειρά Ma.mi. είναι αυστηρά προσανατολισμένη στην αγνότητα και καθαρότητα της πρώτης ύληςΑπό φίνο 100% βαμβακερό ύφασμα με άριστη συμπεριφορά στο πλύσιμο και στην καθημερινή χρήση, με χρώματα που παραμένουν αναλλοίωτα, αποτελεί εξαιρετική επιλογή! Η μικρή συρρίκνωση κατά το πλύσιμο, που δεν ξεπερνά το 3%, επιτυγχάνεται χάρη στις ειδικές επεξεργασίες, στις οποίες υπόκειται. Στην ούγια του είναι τυπωμένα τα κατοχυρωμένα λογότυπα της εταιρείας και της ποιότητας.

 

Από το 2011 που ξεκίνησε, η σειρά Χαρά απέκτησε οπαδούς. Με σύνθεση στην ύφανση : 50% βαμβάκι και 50% polyester, εξασφαλίζει  σεντόνια καλής ποιότητας σε μοναδική τιμή. Έχει ποσοστό μαζέματος κατά το πλύσιμο περίπου 2% και έντονα χρώματα που αντέχουν. Στην ούγια του είναι τυπωμένα τα κατοχυρωμένα λογότυπα της εταιρείας και της ποιότητας.

 

 

Η συλλογή της εταιρείας μας εμπλουτίζεται με πετσέτες, ποτηρόπανα, τραπεζομάντιλα, ακρυλικές κουβέρτες, κουβερτόν και καλύμματα στρώματος σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών, σχεδίων και χρωμάτων.

ποιότητα

Σεντονόπανο! Το προϊόν που μας καθιέρωσε. Μέσα στην πυκνή του ύφανση, έχει υφανθεί η εμπειρία  και η γνώση χρόνων. Κάθε αυθεντικό σεντόνι από τα Υφαντήρια Χαραλαμπίδη φέρει στην ούγια το κατοχυρωμένο λογότυπο της εταιρείας, που αποδεικνύει την αυθεντικότητα της ποιότητας και του σχεδίου, ενώ η ειδική ετικέτα στην εσωτερική ραφή πιστοποιεί τους συνεχείς ποιοτικούς ελέγχους.  Τα σεντονόπανά μας  κόβονται, ράβονται και συσκευάζεται στα γαζωτήριά μας στη Βόρεια Ελλάδα. Θα τα βρείτε σε διαστάσεις κατάλληλες για  κάθε μέγεθος κρεβατιού, με λάστιχο ή χωρίς, μεμονωμένα ή σε σετ. Παράλληλα θα βρείτε παπλωματοθήκες στα αντίστοιχα μεγέθη και μαξιλαροθήκες. Με σχέδια που ανανεώνονται κάθε χρόνο, ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις της μόδας, σίγουρα θα βρείτε εκείνο που σας καλύπτει απόλυτα!